Kilde: Nordjyllands Politi Fredag d. 08. maj. 2020 - kl. 06:00

Nordjyllands Politi: Nyt fra Nørager - torsdag den 7. maj

Nørager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Nørager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i villa

Natten mellem onsdag og torsdag blev der lavet indbrud i en villa på Østergade i Aabybro. Gerningsmanden havde aflistet et vindue og derigennem skaffet sig adgang til villaen. Forurettede var til stede i villaen men sov og opdagede ikke, at der havde været ubudne gæster. Der blev efterladt koster på stedet og umiddelbart lykkedes gerningsmanden det ikke gerningsmanden at få koster med fra stedet.

Påvirket bilist

Natten til torsdag kl. 0243 blev standsede en af politiets patruljer et køretøj på Forbindelsesvejen i Nørresundby. Føreren var påvirket af euforiserende stoffer og ved ransagningen af køretøjet blev yderligere fundet amfetamin og hash, samt en foldekniv. Pågældende kan nu se frem til bøder for alle forholdene.

Brand i køretøj

Onsdag eftermiddag kl. 1647 udbrød der brand i en bil på den Nordjyske Motorvej ved Nørager. Bilisten bemærkede, at der blev tændt en advarselslampe i instrumentbordet med besked om ikke at køre stærkere end 80 km/t. Han holdt straks ind til siden og 2-3 minutter efter stod bilen i lys lue. Da patruljen ankom til stedet var bilen overtændt og stod ikke til at redde.
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler