Valg til menighedsrådet i Ravnkilde-Brorstrup Sogne

dato

Den 17. september 2024 kl. 19:30 afholdes valgforsamling på Ravnkilde Skole, hvor medlemmerne til menighedsrådet i Ravnkilde-Brorstrup Sogne skal vælges. Deltagere kan forvente en aften med kandidatudvalg, debat og hemmelig afstemning.

Valgforsamlingen for menighedsrådet i Ravnkilde-Brorstrup Sogne finder sted tirsdag den 17. september 2024 på Ravnkilde Skole. Arrangementet starter kl. 19:30 og er åbent for alle interesserede.

Program for valgforsamlingen
Aftenen indledes med en velkomst ved valgbestyrelsen, efterfulgt af valg af dirigent. Herefter vil formanden for menighedsrådet beskrive rådets opgaver, kompetencer og hidtidige arbejde.

Opstilling og præsentation af kandidater
Kandidater, der ønsker at stille op til menighedsrådet, vil få mulighed for at præsentere sig selv. Deltagerne kan derefter deltage i en debat og stille spørgsmål til kandidaterne.

Afstemning og resultater
Efter gennemgangen af afstemningsreglerne vil der blive gennemført en hemmelig, skriftlig afstemning. Valgbestyrelsen vil derefter tælle stemmerne op og annoncere resultatet. Der vil også blive valgt stedfortrædere efter samme procedure.

Afslutning og orientering
Valgbestyrelsen vil afslutningsvis orientere om resultatet af valgforsamlingen samt informere om muligheden for afstemningsvalg og fristen for at indlevere en kandidatliste. Eventuelt vil der også være tid til yderligere spørgsmål og kommentarer.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 17. september 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Ravnkilde Skole, Skolegade 1, Ravnkilde, 9610 Nørager
Arrangør: Alle
Entré: Ikke oplyst

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut