Kilde: Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Nyt fra Nørager - onsdag den 15. juli

Nørager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

 

Skagen & Nørager – høj musik dæmpet ved patruljer


Nordjyllands Politi har i det seneste døgn modtaget flere anmeldelser om høj musik til gene for naboerne. Patruljer blev sendt til de pågældende lokationer for at dæmpe musikken.

På Ankermedet i Skagen blev en havefest anmeldt for at være til gene for naboerne onsdag den 15. juli meget tidligt om morgenen. Derfor sendte politiet en patrulje til stedet. Politiet fik kontakt til festens personer, som blev instrueret i at skrue ned for musikken, hvilket de umiddelbart gjorde. To timer senere fik Nordjyllands Politi dog endnu en anmeldelse om høj musik fra samme sted, hvorfor politiet sendte to patruljer til stedet. Festen blev denne gang lukket, da det nu var anden gang, politiet var nødt til at dæmpe festen. Der faldt derefter ro på i området.

På Nøragervej ved Solhøj i Nørager blev høj musik til gene ligeledes anmeldt: ”Der er høj musik fra det grønne område ved Solhøj. Adskillige unge har på en trækvogn trukket en stor Sound-Box ind i anlægget og underholder nu det meste af byen”. På baggrund af anmeldelsen sendte politiet en beredskabspatrulje til stedet. Patruljen tog her kontakt til festens personer. Vedkommende skruede ned for musikken, og den store højtaler var desuden væk ved politiets ankomst. Patruljen fik derved skabt ro i området.

På Kjeldergangen i Skagen blev høj musik til gene for naboerne også anmeldt onsdag den 15. juli ved 02-tiden. En patrulje ankom kort efter til stedet, hvor de fik kontakt til den person, som var ansvarlig for musikken. Politiet instruerede vedkommende i at skrue ned, hvilket de gjorde. Natteroen indtrådte derved igen i området.

På Østre Strandvej i Skagen blev høj musik til gene ligeledes anmeldt – denne gang ved 03-tiden, onsdag den 15. juli. En beredskabspatrulje kørte til stedet, hvor de tog kontakt til festens personer. Grundet tidspunktet lukkede politiet festen, så naboerne kunne få nattero. Efterfølgende faldt der ro på i området.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er helt forståeligt, at du/I fester derhjemme – især fordi man ikke kan tage til festivaler i år. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent. Men hvis du selv er udsat for høj musik sent om natten, så tag gerne kontakt til festens personer, før du anmelder festen til politiet. En venlig henvendelse og gensidig forståelse virker ofte – de unge er jo formodentlig ikke ude på at genere. Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik i længere tid – så kontakt politiet på 1-1-4.

 

Sindal – spiritusbilist i færdselsuheld


En 39-årig mand førte personbil ad Bindslevvej nord for Sindal, da han mistede herredømmet over sit køretøj. Bilen fortsatte ud i en mark og rullede rundt på taget. En beredskabspatrulje og en ambulance rykkede ud til stedet, hvor de heldigvis konstaterede, at manden var uskadt. Bilen led dog svære materielle skader. 

Manden så ud til at være påvirket, hvorfor politiet instruerede ham i at deltage i en alkometertest. Det viste sig, at manden var påvirket af spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Derudover observerede politiet, at manden i forvejen var frakendt førerretten til personbil. Derfor sigtet politiet ham for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden. Manden blev anholdt og kørt til Hjørring Sygehus for kontrol og en blodprøve.

Uheldet fandt sted tirsdag den 14. juli om aftenen.

 

Hjælp os med at stoppe spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på: sikkertrafik.dk/.../stop-spritkørsel

Aalborg – knallertfører sigtet for påvirket kørsel


En 26-årig mand blev sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer tirsdag den 14. juli om eftermiddagen. Manden førte knallert-45 ad Nørregade i Aalborg, da politiet standsede ham af politiet af rutinemæssige årsager. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede politiet manden i at deltage i en narkometertest. Testen gav udslag for, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Efterfølgende kørte politiet ham til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale.

Svenstrup – lamper stjålet ved indbrud i bolig


Ved Vester Mølle i Svenstrup brød indbrudstyven en havedør op til en bolig. Tyven bevægede sig gennem flere rum, herunder et køkken og en stue, hvorfra man stjal fem lamper. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad den opbrudte havedør. Indbruddet fandt sted mellem mandag den 13. juli kl. 13:00 og tirsdag den 14. juli kl. 22:25.

Har du set mistænkelig færden på Vester Mølle i Svenstrup? Kontakt politiet på 114.

 

Når du er ude af huset, slår indbrudstyven til
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Løgstør – indbrud i lejlighed


En ukendt indbrudstyv skaffede sig adgang til en lejlighed på Sverigesvej i Løgstør tirsdag den 14. juli kl. 16:30-23:30. Tyven knuste en rude i et vindue, hvorefter man bevægede sig gennem hele lejligheden. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke fuldt overblik over de stjålne genstande. Tyven forlod gerningsstedet ad hoveddøren.

Har du set mistænkelig færden på Sverigesvej i Løgstør? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk