Døgnrapporten i Nørager: torsdag den 16. december

Profilbillede

Nørager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld på motorvejen

Torsdag morgen kl. 0650 skete der et færdselsuheld på motorvejen ved Nørager i det nordgående spor. En bilist mistede herredømmet over bilen og kørte ind i autoværnet. Det skabte kø frem til afkørslen ved Støvring syd. Ingen kom til skade ved uheldet.

 

Indbrud i forretning

Torsdag nat kl. 0231 blev der lavet indbrud i en tøjforretning på Strandvejen i Lønstrup ved Hjørring. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang til at brække en vinduesliste af med et koben og der ved kommet ind i butikken. Gerningsmanden havde været rundt i hele butikken og bland andet stjålet Moncler huer og Burberry tasker.

Indbrud i sommerhus

I perioden mellem midnat til onsdag og onsdag aften blev der lavet indbrud i et sommerhus på Klitrosevej i Saltum. Genringsmanden havde knust en rude i en indgangsdør og derved skaffet sig adgang til huset. Hele huset var gennemrodet og der var stjålet et tv fra stedet. Der havde været yderligere et indbrud i et sommerhus på samme vej. Herfra blev der sikret billeder fra overvågningsvideo.

 

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen

Onsdag aften kl. 2045 var der fire unge mennesker, der mente, at busterminalen skulle indrettes til værtshus. I hvert fald havde de slået sig ned og holdt en mindre fest med alkohol og tobak. Det må man ikke og de fik alle en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De samme 4 unge mennesker var i øvrigt tidligere på dagen taget for butikstyveri. Det får man også en bøde for.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Sofie Sandager ss@heymate.dk