Døgnrapporten i Nørager: torsdag den 11. november

Profilbillede

Nørager er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i lægekonsultation

I perioden mellem tirsdag eftermiddag og torsdag morgen blev der lavet indbrud i en lægekonsultation på Jernbanegade i Nørager. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang til huset ved at opbryde et vindue. Flere kontorer på stedet er gennemrodet og der er endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet ved indbruddet.

Indbrud i sommerhus

Over en længere periode fra slutningen af oktober og indtil torsdag morgen er der lavet indbrud i et sommerhus på Jomfrubakkerne i Løkken. Gerningsmanden harvde skaffet sig adgang til sommerhuset ved at knuse en rude i en terrassedør. Fra sommerhuset blev der stjålet 10 stk. Arne Jacobsen 7´er stole.

Narkopåvirket bilist

Onsdag aften blev politiet opmærksom på et køretøj på Hadsundvej i Hadsund. Køretøjet blev standset og ved kontakten til føreren virkede han påvirket. Der blev på stedet lavet en narkotest, der gav udslag for kokain. Ved den efterfølgende visitation blev føreren fundet i besiddelse af næsten 100 gram hash. Stoffet blev konfiskeret på stedet. Han blev anholdt, og der blev ligeledes udtaget en blodprøve som bevis i sagen.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi